Salgskoordinator / Salgsassistent (1 års vikariat)

- til international fødevarevirksomhed 

Til Uhrenholt A/S’s hovedkontor i Middelfart er vi på udkig efter en erfaren salgskoordinator til et spændende og alsidigt vikariat i vores afdeling, der har med Østeuropa, CIS lande og Nordafrika at gøre. Du vil indgå i stærkt team af engagerede og dygtige medarbejdere.

Uhrenholt A/S er et førende multinationalt fødevareselskab. Vi tilbyder produkter inden for mejeri, grøntsager og kød til detailhandlen, food service og industrien.


Ansvarsområde
Som salgskoordinator har du ansvaret for det logistiske og administrative forløb omkring køb og salg. Du har således medansvar for at sikre en professionel behandling af virksomhedens kunder og leverandører.

Dine konkrete opgaver vil være:
• Ordrehåndtering, som bl.a. oprettelse af salgs- og indkøbsordrer, lagerpluk samt fakturering m.m.
• Udfærdigelse af toldpapirer og veterinærcertifikater m.v.
• Administrative opgaver, såsom kontering/afstemning af fakturaer

Vi forventer, at du har en god forståelse for udførelsen af opgaver i hele logistikkæden fra køb til salg – fra indkøb og afhentning af varer hos leverandøren til levering hos kunden. Gode evner for samarbejde i et internationalt og multikulturelt miljø.

Kompetencer
Du har mindst tre års erfaring fra lignende job, og du har evt. en speditionsbaggrund og gerne fra en international virksomhed. Stærke sprogkundskaber, både mundtligt og skriftligt på engelsk, dansk og evt. tysk, spansk eller fransk. Du er fortrolig med programmerne i Office pakken og har gerne kendskab til Axapta.

Derudover kræver jobbet at:
• Du har overblik og fokus på detaljerne
• Du har passion og stor ansvarsfølelse for dit job
• Du er handlekraftig, positiv og selvstændig
• Du er serviceminded og god til at skabe relationer

Vi tilbyder
Et spændende 1-årigt barselsvikariat i et uformelt arbejdsmiljø og i en international atmosfære, hvor du vil møde dygtige og engagerede kolleger. Vi tilbyder et job med attraktive vilkår, der matcher dine kompetencer.
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til Marianne Andersen på tlf. 28700870.

Ansøgning
Send din motiverede ansøgning, CV samt andre relevante papirer til os på e-mail til job@uhrenholt.com og skriv ”Salgskoordinator” i emnelinjen. Ansøgningsfristen er mandag, den 5. marts 2018.

Tiltrædelse hurtigst muligt – vi holder samtaler løbende. Vi stopper processen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!